dimarts, 27 de novembre del 2012

2a jornada de lliga Infantil, 3a Aleví i Trofeu Tarraswim - Tarragona, 17.11.12

El passat dissabte 17gran part de nedadors federats del C.N. Tortosa es van desplaçar a les  piscines del C.N. Tàrraco per a participar en la segona jornada de lliga infantil, tercera alevina  així com el trofeu Tarraswim 2 en categoria absoluta i junior. Cal destacar el gran nivell demostrat pels nostres nedadors ja que van aconseguir majoritàriament rebaixar moltíssim les seves marques personals.

Els components de l'Equip van ser: Iria Martínez Galiana, Claudia Faneca Puig. Arian Curto Machí, Cinta Conesa Cartes, Marina Subirats Cardona, Lídia Rochet Piñol, Eric Castell Caubet, Didac Silva Alcoba i Jordi  Castellà Fàbregues com a alevins; i com a infantils i altres categories superiors; Alba Reverter Gassó, Carmen Lleixà Valls, Mireia Cid Giné, Sonia Martinez Aguilar, Meritxell Martí Franch, Claudia Sancho Lázaro, Maria Cotaina Recio, Anna Arnau Gombau i Laia Castell Caubet en fèmines. I per altra part,  Josep Maria Cid Cid, Dani Balart Nadela, Jordi Rosales Rosales, Francesc Sanz Sabaté, Andreu Pellisa Cortiella, Pau Monfort Vela i Marc Ponce Morales.

La sessió va ser molt complerta amb proves variades; des de inicialment la prova eliminatòria de velocitat de 50 papallona, on van arribar a la final en categoria masculina;  Marc Ponce, Pau Monfort i Andreu Pellisa com les quatre fèmines següents; Maria Cotaina, Laia Castells, Claudia Sancho i Anna Arnau aconseguint tots ells les primeres posicions. I per altra part les proves que es van realitzar foren: 100 estils, 200 i 400 lliures, 100 papallona i 200 esquena. En l'apartat de relleus 4x 100 braça femení en categoria alevina es va aconseguir un segon lloc al darrera del CN Reus Ploms i 4x100 relleus d'estils femenins i  masculins de categoria absoluta un primer i quart lloc.

Felicitem a tots els nedadors pels resultats aconseguits.