dimecres, 2 de febrer del 2011

2a Jornada Jocs Escolars del Baix Ebre - dissabte 29 de gener

El passat dissabte es van disputar a la piscina municipal de Tortosa les proves corresponents a la 2ª jornada dels Jocs Escolars del Baix Ebre, organitzats pel Consell Esportiu del Baix Ebre amb la col.laboració del Club Natació Tortosa.

 A mes dels dels nedadors del nostre club, i dels xiquets i xiquetes del Col.legi de la Consolació, i de l'Escola Sant Jordi de L'Ametlla de Mar, que ja havien estat presents a la primera jornada, en aquesta ocasió també va participar el recentment creat Club Natació Ebre de Deltebre, al qual des d'aquestes linies animem a creixer i amb el que esperem tornar a comptar a la propera jornada.







La competició va tenir una bona afluència de públic, i es va desenvolupar amb l'estructura habitual començant pels escolars i finalitzant amb els federats, en les dues proves en que van participar tots els nedadors.


Finalment, un cop disputades, van poder gaudir una bona estona de jocs aquàtics amb les màrfegues abans de rebre la bossa de llepolies com a cloenda.

Els resultats de la segona jornada, així com el rànking actual el podeu consultar clicant al següent enllaç :

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0AotxCfRlsUMjA5MTIyZTAtOGFhNS00ZDM0LWJmN2ItODMxMjRmYzUyZTEy&hl=ca

La tercera i darrera jornada en que es decidiran els guanyadors comarcals i classificats per a la final territorial, tindrà lloc també a la piscina municipal el proper 12 de març.

Salutacions,