divendres, 13 d’agost del 2010

Felicitats a tots ... i presència del Club en els actes a les Festes de la Cinta 2010

Benvolguts nedadors/es,

Un cop acabada la temporada 2.009/2.010, només ens cal felicitar-vos a tots pels resultats obtinguts. Realment i vist molt fredament, heu d’estar orgullosos de les fites que esteu assolint.

Com deiem el dia del sopar de cloenda de la temporada, som el vintè Club de Catalunya i això es deu a la tasca dels tècnics, nedadors escolars, federats i masters, pares i mares, membres de junta, i altres col.laboradors que dia a dia treballem per a ser més reconeguts a les nostres terres i també fora de les mateixes.

Us animem a seguir, la propera temporada, en aquesta línia i dinàmica i fer possible que, entre tots, els resultats siguin, si cap, millors que aquesta.

Des de la Junta directiva, amb motiu de les festes de la Cinta, hem preparat els següents actes que, de no haver-hi modificacions, quedaran tal com es detallen a continuació, i que podeu seguir pel nostre bloc, al qual us animem a que deixeu els vostres comentaris.

- Dia 04.09.10, Ofrena de flors i fruits a la Verge de la Cinta. Lloc de trobada i sortida com de costum (mireu el programa d’actes de les festes de la Cinta). Imprescindible portar pantaló blau (tipus texà) i polo blau oficial del club.

- Dia 06.09.10, Nedada popular de festes de la Cinta, des de la illeta de Ferreries (davant la Societat de Pescadors) fins a l’embarcador del Club de Rem. Pot nedar-hi tothom. Hi haurà servei de control per als més petits.

- Dia 11.09.10, des de les 11,00 a les 14,00 h, a la piscina municipal i com a col.laboració del nostre club als actes que organitza el Comité de lluita contra el càncer a les festes de la Cinta, estem preparant l’activitat que anomenarem “FER METRES PEL CÀNCER”, i que consistirà en una nedada on cadascú nedarà els metres que cregui convenients, fent-los en relleus, un darrera l’altre sense parar. Està oberta a tothom que vulgui participar : nedadors escolars, federats, masters, pares, mares, germans, cosins, nebots, iaios, amics, etc …

Al final haurà petites sorpreses i un diploma de participació amb els metres recorreguts i temps efectuat, per a tots els participants.

S’agrairà un donatiu per a la Lliga contra el càncer de tots els presents i participants.

Esperem comptar amb vosaltres, en tots els actes. Us esperem.

Tortosa, 10 d’agost de 2.010

LA JUNTA DIRECTIVA