dilluns, 3 de maig del 2010

Sortida al port - breu resum de l'estada

El temps es va portar prou be i ens va permetre gaudir d'un parell de dies d'exercici i gresca en mig del fantàstic entorn dels ports.

El dissabte pel matí després d'arribar al refugi, deixar les motxilles, sacs de dormir, provisions i resta d'estris, vam emprendre la primera excursió cap a Cova Avellanes. Estava emboirat i plovisquejava lleugerament.

Un cop vam arribar a la zona de lleure vam estar jugant una bona estona a pilota i a diversos jocs de relleus per equips. Malauradament, si bé la intenció era dinar allí, donat que el temps no estava massa clar no ho vam fer i per evitar ensurts vam decidir tornar al refugi i menjar allí.











Després de dinar, ja sense ploure, vam començar amb la gimcana que havia preparat Cristina, i que ens va permetre riure una bona estona (molt bo el cola-cao a Pamplona!) ...















Després del berenar ens varem desplaçar a un terreny proper on vam estar jugant a pilota fins que va començar a plovisquejar, coincidint practicament amb l'hora de començar a preparar el sopar i ja varem tornar al refugi.

Havent sopat una breu passejada per l'exterior explicant històries un pel "siniestres" ;) i a dormir ... mes o menys ...


El diumenge, després d'esmorzar, nova excursió, aquest cop una mica mes "forteta" que la del dissabte, caminant fins al Montcaro, tot costa amunt ... ufff ... ufff ... que no arribavem ... pero si, finalment ho varem aconseguir i com a prova la foto ...





Després la tornada, sort que era costa avall. Els mes petits i algun que altre lesionat van ser auxiliats pel parc mòbil i van poder arribar abans al refugi.




La resta es va guanyar el dinar ben guanyat ...


Per la tarde, després de dinar, per fer-lo baixar, i per si no estavem prou cansats una estoneta mes de pilota, i després de berenar fi de festa, recollir "pataquets" i cap a caseta.


En resum, una experiència a repetir ... o no? : )