dimarts, 11 de maig del 2010

IV Edició Premis "Esport i Cultura" - Biblioteca Marcel.li Domingo

El proper 21 de maig, a les 18:00 h, se celebrarà a la biblioteca Marcel.li Domingo de la nostra ciutat, la IV edició dels premis “Esport i Cultura”, que amb la iniciativa del nostre club i amb la col.laboració de la Biblioteca, l'Ajuntament de Tortosa - IMACT i Fundació La Caixa, premia una selecció dels nostres nedadors i nedadores.

La finalitat del premi és aportar un valor afegit de qualitat a la pròpia pràctica esportiva del club i servir d'estímul a la seva realització .

Desitgem que els premis que rebran els seleccionats els motivin encara mes per continuar practicant la natació i que al mateix temps els serveixi per gaudir d'uns bons moments d'oci.

Properament es faran públics els noms dels seleccionats en aquesta quarta edició, 21 en total (7 del grup de Josep Mª, 7 del grup de Cristina, i 7 del grup de Xavi).

Esperem comptar amb la seva presència el dia de la celebració per fer-los entrega dels premis i de la vostra per acompanyar-los, i encoratgem a la resta de nois i noies a continuar amb el seu esforç que de ben segur, si encara no ho ha estat, serà compensat en properes edicions.

Per altra banda, com a valor afegit per anar-hi, en aquesta ocasió i com a novetat, s'inaugurarà una exposició fotogràfica amb instantànies de la present temporada 2009-2010 que tindrà como a títol “REFLEXES A L'AIGUA”, a la qual podeu col.laborar aportant fotografies si disposeu de les mateixes.

Salutacions.