dilluns, 19 d’abril del 2010

Anna Aïda Martí millor esportista tortosina del 2009

El passat dissabte, després d’uns anys sense celebrar-se, l’Ajuntament de Tortosa amb la voluntat de reconèixer els èxits i el treball dels esportistes de casa nostra, dels seus clubs, famílies i patrocinadors, va organitzar una nova edició de l’entrega de premis al millor esportista masculí i femení de l’any 2009, que va tenir lloc al pavelló firal de Remolins.

L'acte es va iniciar amb l'entrega als 25 esportistes i equips que havien estat proposats pels clubs i entitats tortosins, al reunir les condicions fixades per l’organització, d’un guardó acreditatiu de la seva participació.

Després del sopar, es va donar a coneixer el veredicte del jurat, format per periodiestes esportius de la cituat i el gerent i president de Tortosaesport, resultant escollits Anna Aïda Martí proposada per la nostra entitat i el remer Pau Vela proposat pel Club de Rem, els quals van rebre els guardons de mans de l’Alcalde de la ciutat Sr. Ferran Bel i del regidor d’esports Sr. Pere Panisello.

Per cloure l’acte va tenir lloc l’actuació de l’humorista Pep Plaza, que intervé setmanalment al programa de TV3 Krackovia.