dimarts, 15 de desembre del 2009

DUES PLATES PER A ANNA AÏDA A LA GIMNASIADA DE QATAR

Anna Aïda continua la seva espectacular i imparable progressió. En la tercera participació en una competició internacional, aconseguia pujar al podi en la prova que representava el seu debut. La nedadora del nostre club, representant a la selecció espanyola a la Gimnasiada, va pujar al segon esglaó del podi per penjar-se la medalla de plata en els 50 m papallona; primer guardó que aconseguia en una prova internacional. Anna Aïda va arribar a Doha, capital de Qatar, seu d’aquesta competició, amb l’objectiu de superar si mes no els seus registres, objectiu que també va aconseguir.

Dimecres al matí ja es va classificar amb la segona millor marca, 27.44, molt a prop del seu rècord estatal de la categoria de 16, que havia establert a l’europeu de Praha, on finalitzava en un meritori cinqué lloc.

La medalla de plata semblava el principal objectiu, ja que l’or estava practicament adjudicat a la francesa Melani Henrique, que confirmava els pronòstics després de la seva exibició a la sèrie matinal i s’imposava a la final amb un espectacular registre de 25.89, establint un nou rècord mundial de la categoria. Anna Aïda va demostrar un cop mes que és una excel.lent competidora i en els moments decisius, sobretot en les finals, rendeix al límit de les seves possibilitats, i en aquesta ocasió va fer una gran prova arribant en segona posició, amb un temps de 27.01, batent el rècord de Catalunya absolut, i el seu propi rècord estatal de la categoria, havent rebaixat la marca en 31 dècimes.
Dissabte, en la prova dels 100m papallona va estar a punt d’obtenir una altra medalla, quedant finalment en la quarta posició que, nogensmenys, li va permetre batre la millor marca estatal i catalana de la seva edat amb un temps d’ 1.00.29.

Posteriorment, en la prova dels 4x100 estils femenins, va obtenir juntament amb Evelyn Álvarez, Cristina Moyano i Elísabeth Arpal, la seva segona plata amb un temps de 4.10.34, per darrera de Polònia, que va penjar-se l'or amb 4.08.91.

Felicitats de nou, Anna Aïda ... continua així !