dissabte, 19 de desembre del 2009

Maria Cotaina, campiona de Catalunya junior

Aquest cap de setmana s’han celebrat a Granollers els Campionats de Catalunya júniors d’hivern, amb la participació de dues nedadores del C.N.Tortosa, que han disputat 4 proves cadascuna.

Sònia Martínez, nascuda al 1995, va nedar totes les proves d’esquena i els 100m lliures. Va aconseguir rebaixar les seves millors marques personals en 3 proves, i la classificació més destacada va ser el 7è lloc en 50m esquena amb un temps de 33.94. També en 100m esquena va tenir una actuació destacada amb 1.13.58, rebaixant en un segon la seva millor marca personal.

Maria Cotaina, també del 1995, va aconseguir medalles en les 4 proves que va nedar. En 50m lliures i 50m papallona va fer medalla de plata, amb 28.3 i 30.50 respectivament. En 100m papallona va fer medalla de bronze amb 1.09.5.

I en l’última prova, els 100m estils es va penjar l’or i es va proclamar campiona de Catalunya júnior amb un temps de 1.11.38, rebaixant en més d’un segon la seva millor marca personal.

Al febrer participarà als Campionats d’Espanya a Pontevedra amb els millors nedadors i nedadores de l’estat.

Així doncs, un cop més excel.lents resultats per al CN Tortosa, que continuarà els seus entrenaments als nadals per preparar les pròximes competicions de l’any nou.

Xavi Matheu, director tècnic ddel CN Tortosa

1 comentari:

Unknown ha dit...

Enhorabona a totes dues: Maria i Sònia.
Han sigut uns grans resultats, sobretot els de Maria.
Ànims per seguir en aquesta linia, sabeu que sempre estarem al vostre costat.
Xavi