dilluns, 24 d’agost del 2009

Nota informativa per als socis i nedadors

El club vos informa de que:

· Podeu participar a l’Ofrena de Flors i Fruits que s’organitza en motiu de les Festes de la Cinta amb la nostra entitat. Per fer-ho només cal que aneu amb el polo blau oficial del club i pantalons curts (del club) o llargs (qualsevol) blau marí.

El dia previst és el dissabte dia 5 de setembre i la sortida és des de l’antic l’escorxador municipal a les 19h 30m. aproximadament (hora de costum). Ens trobarem al lloc aproximat de sortida de l’entitat.

· Igualment el dia 7 de setembre pel matí hi ha la festa del riu en què participen els nedadors del nostre club i simpatitzants que vulguin fer la baixada des de Ferreries al club de rem.

· També us recordem que el nostre club organitza una jornada lúdica a la piscina el divendres dia 11 de setembre de 12:00 a 14:00 h dins dels actes esportius i culturals solidaris a favor de la lliga contra el càncer anomenada “SUPERA EL TEU PROPI RÈCORD”. Consistirà amb una nedada cronometrada i rebrà un diploma de participació amb el temps. Està oberta a tothom qui volgui participar. El donatiu per a la lliga serà de 2 euros i es dipositarà en una guardiola a tal efecte. Hi haurà sorpreses per als més petits.

Esperem la vostra participació en tots aquests actes i us desitgem bon estiu i unes bones festes de la Cinta a tots!!!

La Junta Directiva

3 comentaris:

Anònim ha dit...

me pregunten si se pot portar lo jersei roig del club a l'ofrena?

jo mateix ha dit...

Com s'indica a la nota informativa, per poder participar a l'ofrena representant al club, s'ha de dur el polo blau oficial, i pantalons curts del club, o si son llargs que siguin de color blau fosc.

Salutacions.

Anònim ha dit...

perfecte!