dilluns, 22 de desembre del 2008

NOU RÈCORD D'ESPANYA DE 15 ANYS PER A ANNA AÏDA MARTÍ ALS CAMPIONATS D'ESPANYA D'HIVERN

La nedadora del C.N.Tortosa continua demostrant competició a competició que es troba en l'èlit de la natació espanyola, no només a nivell júnior sinó també a nivell absolut.

Aquest cap de setmana ha aconseguit un nou èxit als Campionats d'Espanya absoluts, al conseguir un nou rècord d'Espanya de 15 anys en la prova de 100m papallona, amb una marca de 1.01.00, pulveritzant l'anterior que estava en 1.02.21.

Va ser en l'última jornada de competició, i a més li va suposar quedar 6a de la classificació general, i primera júnior. Cal destacar que en aquesta jornada el nedador sabadellenc Ashwin Wildeboer va batre el rècord del món de 100m esquena amb un temps de 49.20.

Pel que fa a les altres proves, en 200m papallona va ser desqualificada injustament al acabar la prova, suposadament per moure's a la sortida, després d'haver rebaixat la seva millor marca personal en 4 segons i haver guanyat la seva sèrie de forma destacada.

Amb la prova de 50m papallona va aconseguir un temps de 28.54, a només dos centèssimes del rècord d'Espanya de 15 anys que posseeix ella mateixa.

Amb aquests resultats tanca un any inmillorable, on també ha guanyat el premi a la millor esportista federada del Baix Ebre per segon any consecutiu, i amb opcions de competir a nivell internacional en un futur proper.