diumenge, 26 d’agost de 2012

Festes de la Cinta 2012

Benvolguts,

Ahir dissabte, com a primer acte de les festes majors de la nostra ciutat, va tenir lloc en el marc del Parc Municipal Teodor Gonzalez, com és habitual, la proclamació de la Reina i Reina infantil i la imposició de la banda a les Pubilles i Pubilletes de les Festes de la Cinta 2012, les quals la van rebre de mans de les seves predecessores.

Enguany, hem escollit com a representants del nostre club a Maria Cotaina com a pubilla, que substitueix a Celia Bel Rojas, i com a pubilleta a Àngela Calduch substituint a Cinta Conesa Cartes.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tanmateix, us recordem que el proper dissabte tindrà lloc l'ofrena de flors i fruits a la Verge de la Cinta, en la que podeu participar com a membres del club representant a la nostra entitat, i que l'equipament que s'ha de dur és l'oficial, és a dir polo blau amb pantaló blau fosc.

La trobada serà a les 20,00 h. a l'antic escorxador municipal.
 
Per altra banda el dilluns de la Cinta tindrà lloc com tots els anys la Baixada nedant del Roser al Club de Rem, organitzada per aquesta entitat amb la col.laboració del nostre Club, i a la que també us animem a participar.
 
Les incripcions tindran lloc a partir de les 11:00 h. davant del local de la Societat de Pesca, dalt del lloc de sortida, la platja del Roser, la qual es donarà a les 12:00 h.
 
Us esperem a tots a ambdos actes !
 
La Junta Directiva.