dimarts, 14 d’agost del 2012

ÈXIT DE LA XI BAIXADA DEL RENAIXEMENT NEDANT DE XERTA A TORTOSA

Es torna a batre el rècord de participació en la Baixada del Renaixement, enguany en la seva 11ª edició celebrada el passat dia 21 de juliol.

Tot i que no es va arribar al límit fixat, que enguany s'havia ampliat per poder donar cabuda a tots els participants que vulguessin prendre part de la prova, donat que en l'anterior edició es van haver de rebutjat peticions d'inscripció, en aquesta edició s'ha superat el nombre d'inscrits de l'any passat, amb un total de 271 participants.

A mes a mes de nedadors catalans hi va haver participació de nedadors de les comunitats de Valencia, Aragó, Euskadi, Madrid, Múrcia, i d'Andorra, entre altres.




Pots veure mes fotos cliclant al següent enllaç  :
   

Podeu consultar la classificació general, imprimir el Diploma acreditatiu de la vostra participació i veure mes fotografies clicant a l'enllaç següent :

Estem molt satisfets dels resultats de l'organització d'enguany, amb la incorporació del sistema de control dels participants i temps mitjançant xip, i de l'entrega d'un casquet d'us obligatori per a facilitar la visibilitat dels nedadors a l'aigua, millorant la seva seguretat.

Volem agrair un cop mes la col.laboració del organismes oficials i patrocinadors, els quals ens han ajudat a que la prova es pugués dur a terme un any mes tot i l'actual situació econòmica :  IDECE, Ajuntament de Tortosa, Ajuntament de Xerta, Diputació de Tarragona, setmanari L'Ebre, Maheso-Iceberg 33, HERO, Herba Ricemills, Alqueza-Paco's, Pesca Salada Manolo, Hotel Corona Tortosa, Rogles Aventura, Llatje Electroconfort, Rural Caja, Motos Princep, un col.laborador i Catalunya Caixa.

Esperem que tots els participants hagin disfrutat de la prova i esperem tornar a comptar amb ells a la propera edició.
Fins llavors ... salutacions a tots.