dilluns, 4 de juny del 2012

Trofeu Cambrils de velocitat, dissabte 2 de juny

El passat dissabte dia 2, gran part de nedadors federats del CN Tortosa és van desplaçar a la població de Cambrils per tal de participar en les proves corresponents al Trofeu de Velocitat organitzat pel C.N. Cambrils.
Les proves que es van nedar van ser 50 CR en categoria absoluta així com 100 i 200 estils en les diferents categories tant masculines com femenines.

Val a dir que la prova principal va ser la de 50 m lliures en categoria absoluta, entrant com a classificats per obtar a premi les 30 millors marques presentades entre tots els clubs inicialment a nivell eliminatori, després semifinals i per últim la gran final. Molts dels nostres nedadors van entrar-hi. El resultat va ser del tot satisfactori ja que Laia Castell en fèmines va aconseguir la segona posició i Marc Ponce en categoria masculina la tercera. Remarcar que Sònia Martinez i Pau Monfort també van arribar a la final.

D'altra part també es van aconseguir molts de podis en les proves d'estils. Pel que fa a 100 m. com a pre-benjamí femení, Elsa Reverté va ser primera i Alba Silva tercera, així com Paula Pagà tercera i Didac Silva segon en la categoria benjamí. En 200 estils, Josep Mª Cid en aleví va quedar en segona posició i com a infantil Pau Monfort en tercer lloc, així com en categoria junior absolut Laia Castell i Sonia Martinez en primera i tercera posició respectivament.

Altres membres de l'equip del CN Tortosa assistents a la jornada, tot i no aconseguir podi, però que van realitzar grans curses i molts d'ells rebaixant les seves marques personals van ser: Meritxell Martí, Lidia Rochet, Marina Subirats, Cinta Conesa, Arian Curto i Gisela Conesa en categoria fèmina. I en categoria masculina: Oscar Túnez, Jordi Rosales, Andreu Pellisa, Dani Balart, Jordi Castellà, Eric Castell, Pau Rodriguez i Pau Roselló.

Moltes felicitats a tots els nedadors per les fites aconseguides deixant sempre el nom de Tortosa en un gran nivell dintre de l'esport de la natació tot i les dificultats d'horaris i instalacions actuals de la nostra ciutat.

El CN Tortosa tot i ser evident per part de tothom; entrenadors, membres de junta, pares i propis nedadors del gran esforç que li representa, continua endavant aconseguint cada cop fites mes importants i potser seria hora que es tingués en compte per ajudar no tant sols al propi club sinó a tota la ciutadania el poder gaudir d'unes instalacions dignes, i si mes no d'unes millors condicions d'entrenament.