dijous, 8 de març del 2012

Competició federats - Cambrils, diumenge 04.03.12

Els nedadors mes petits del club es van desplaçar aquest passat diumenge 4 de març a Cambrils per participar en la 3a jornada de lliga prebenjamí i 4a benjamina, així com la 3a jornada de fons i estils de categoria aleví. Els resultats en general van ser molt satisfactoris rebaixant la majoria les seves marques personals per continuar lluitant per la fita a aconseguir: la participació als campionats de catalunya d'estiu.
Les proves que van nedar els prebenjamins van ser 25 lliures i relleus mixtes, participant Pau Roselló, Elsa Reverte, Gisela Conesa i Alba Silva de l'any 2004. Els benjamins van disputar els 50 papallona, 50 esquena i 100 papallona, sent els components de l'equip d'aquesta categoria Pau Fernandez del 2003 i Paula Pagà de l'any 2002 així com Eric Castell, Didac Silva i Pau Rodriguez del 2001. I els Alevins van realitzar les proves de 400 lliures i 200 estils participant Jordi Castella i Josep Mª Cid de l'any 2000 i 1999 respectivament, així com Cinta Conesa, Lidia Rochet i Marina Subirats del 2001, i Alba Reverté i Carmen Lleixà del 2000.

Tot seguit podeu veure els resultats clicant a sobre :

Val a dir que Arian Curto no va poder desplaçar-se per estar lesionada però esperem comptar amb ella la pròxima edició.
Els felicitem a tots per l'esforç que representa aquest esport tant sacrificat i els animem a continuar en la mateixa trajectòria positiva de grans resultats que porten fins ara.

1 comentari:

mertixell ha dit...

podeu penjar els resultats ?

gracies