dimarts, 13 de març del 2012

2a Jornada Jocs Escolars Baix Ebre - dissabte 10 de març

El passat dissabte es van disputar a la piscina municipal de Tortosa les proves corresponents a la 2ª jornada dels Jocs Escolars del Baix Ebre, organitzats pel Consell Esportiu del Baix Ebre amb la col.laboració del Club Natació Tortosa, que havien estat ajornades per causes climatològiques.
A mes dels dels nedadors del nostre club, en aquesta jornada van participar xiquets i xiquetes del Col.legi de la Consolació i del CEIP Cinta Curto de la nostra ciutat, de l'Escola Sant Jordi i de l'Institut Mare de Deu de La Candelera de L'Ametlla de Mar, i del Club Natació Ebre de Deltebre.
La competició va tenir una bona afluència de públic, i es va desenvolupar amb l'estructura habitual, començant pels escolars i finalitzant amb els federats, en les dues proves en que van participar tots els nedadors.

 
Finalment, un cop disputades, van poder gaudir una estona de jocs aquàtics amb les màrfegues abans de rebre l'habitual bossa de llepolies i beguda com a cloenda.
A continuació podeu consultar els resultats de la segona jornada, així com el rànking actual :

La tercera i darrera jornada en que es decidiran els guanyadors comarcals i classificats per a la final territorial, tindrà lloc també a la piscina municipal el proper 14 d'abril.

Salutacions,