dimecres, 9 d’abril del 2014

3a Jornada i final, Competicions Escolars natació Baix Ebre - 22 de març de 2014 – Tortosa


El passat dissabte dia 22 va tenir lloc a la piscina municipal de Tortosa, la 3ª i darrera Jornada dels Jocs Esportius Escolars del Baix Ebre.


 
Hi van prendre part en les diferents jornades celebrades una vuitantena de xiquets i xiquetes, en les diferents categories i sexes, del nostre club i de diferents centres escolars de Tortosa, Deltebre i L’Ametlla de Mar.

Els primers classificats en aquests Jocs comarcals participaran el proper dissabte 10 de maig, a la Final Territorial de les Terres de l'Ebre que es durà a terme a la piscina municipal d'Amposta.
 
Com en totes les edicions, les classificacions finals s'obtenen sumant els millors temps dels diferents estils nedats en les tres jornades disputades. Clicant al següent enllaç podeu consultar els temps assolits en les tres jornades, per categoría, estil i nedador, i les classificacions generals.
 

 
Un cop finalitzades les proves es va procedir a l'entrega de trofeus per part del President del Consell Esportiu del Baix Ebre i Regidor d’esports de la nostra ciutat Sr. Pere Panisello, de la Delegada d'Esports de la Generalitat a les Terres de l'Ebre Sra. Cinta Espuny i del President del nostre club Sr. Xavier Monfort.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Salutacions,