dilluns, 24 de febrer del 2014

2a Jornada Jocs Esportius Escolars Natació Baix Ebre 2013-2014. L'Ametlla de Mar, dissabte 15.02.14

El passat dissabte 15 de febrer es va dur a terme a la piscina municipal de l'Ametlla de Mar la 2ª Jornada de la fase comarcal de natació dels Jocs Esportius Escolars 2013-2014. Aquesta anava adreçada a tots els nens i nenes nacuts entre els anys 2006 i 1997 amb l'objectiu de fomentar la natació escolar. Les proves que es van dur a terme van ser dels estils de crol, braça i papallona segons categories i modalitats.
 
Els representants del Club Natació Tortosa en aquesta modalitat escolar van estar: Cinta Roselló, David Monlleó, Josep Mª Roselló, Marc Monlleó, Mike Alós, Anna Cardona, Ona Cervera, Marc Prades, Martí Rocamora, Pau Prades, Cinta Carot, Iria Martínez, Eduard Campanals, Cinta Arnau, Simona Stancheva, Christian Domenech, Miriam Clua, Pau Rodríguez, Maria Princep, Claudia Curto, Carlos Alvarado, Adrià Benaiges, Enric Boldú i Claudiu A. Samartean.
 
També van participar en la modalitat de federats els següents representants: Xavier Pagà, Gisela Conesa, Elsa Reverte, Alba Silva, March Duch, Pau Roselló, Jordi Faneca, Arnau Espinós, Julia Carot, Claudia Faneca, Paula Pagà, Arian Curto, Alba Prime, Cinta Conesa, Carme Lleixà, Mireia Cid, Alba Reverte, Lidia Rochet, Marina Subirats, Meritxell Martí, Eric Castell, Jordi Castellà, Didac Silva i Manel Castro.
 
Els resultats obtinguts van ser satisfactoris i els entrenadors i Junta encoratgem a tothom a continuar esforçant-se i a pensar ja en preparar la 3ª Jornada que serà el 22 de març a les piscines Municipals de Tortosa.

A continuació podeu consultar el ranking provisional.