divendres, 10 de maig del 2013

Final Territorial Terres de l'Ebre Jocs Esportius Escolars - La Ràpita, 5 de maig de 2013

El passat diumenge dia 5 es van disputar a la piscina municipal de Sant Carles de la Ràpita les proves corresponents a la Final Territorial de les Terres de l'Ebre Trofeu Diputació,  individual i relleus.

Van participar en la jornada un totat de 111 xiquets i xiquetes que s'havien classificat en les corresponents finals comarcals, representant a 10 entitats de les comarques del Baix Ebre i del Montsià ( AME L'Ametlla de Mar, Club Natació l'Ebre, Club Trevol Deltebre, Club Natació Amposta, Club Natació La Fanecada Alcanar, CNSR, Club Natació Tortosa, Escola Agustí Barberà, Gimnàs Portsalut i PME La Ràpita ).
 

Bons resultats per als nedadors del nostre Club que va aportar el major nombre de nedadors de la jornada, els quals van aconseguir un total  de 27 medalles, classificant-se'n 21 per a la Final Provincial (Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre) que es disputarà el proper diumenge 19 de maig a la piscina municipal d'Amposta.
 
Des d'aquí els volem felicitar a tots ells i animar-los a continuar amb la pràctica constant del nostre esport per a poder assolir nous èxits.