diumenge, 8 de juliol del 2012

Final del Campionat de Catalunya de Relleus Benjamí i Aleví, Manresa 30 de juny

El passat dissabte dia 30, l'equip de relleus dels mes petits del Club van proclamar-se Campions de Catalunya, en la prova de 50 estils mixtes.

La piscina del Club Natació Manresa va acollir la Final del Campionat de Relleus, una competició amb 963 esportistes d’entre 8 i 12 anys d’edat provinents de tots els racons del principat. Quaranta cinc clubs van ser els presents en la piscina de 50 metres de les municipals manresanes. Però el gairebé miler de nens i nenes no eren el component més nombrós, sinó que aquest el composaven els pares, germans i avis que en número superior als dos milers feien petites les graderies i zona reservada als espectadors.

La prova va ser molt disputada, alternant-se la primera  posició durant el recorregut, fins que en els darrers deu metres finals es va demostrar la valua del grup al assol.lir la victòria, que els hi va valdre la medalla d'or.

L'equip va estar format per Gisela Conesa en esquena, Alba Silva en braça, Elsa Reverté en papallona, i Pau Roselló en crol.

Sens dubte tota una proesa que ens demostra el nivell que està obtenint en aquests moments el nostre club i els seus nedadors, tot i els entrebancs que té a nivell d'horaris i espai per desenvolupar els seus entrenaments.