dimarts, 24 d’abril del 2012

Final Comarcal Jocs Esportius Escolars Baix Ebre 2011-2012

El passat dissabte dia 14 va tenir lloc a la piscina municipal de Tortosa, la 3ª i darrera Jornada dels Jocs Esportius Escolars del Baix Ebre.

En la present temporada dels comarcals han participat en les seves proves classificatòries més de seixanta nedadors, en les diferents categories i sexes, del nostre club i de diferents centres escolars de Tortosa, Deltebre, L’Ametlla de Mar i L'Ampolla.

Els primers classificats en aquests Jocs comarcals participaran el proper diumenge 29, a la Final Territorial de les Terres de l'Ebre que es durà a terme a la piscina municipal d'Amposta.
Com en totes les edicions, les classificacions finals s'obtenen sumant els millors temps dels diferents estils nedats en les tres jornades disputades. Clicant al següent enllaç podeu consultar els temps assolits en les tres jornades, per categoría, estil i nedador, i les classificacions generals.

Un cop finalitzades les proves de natació es va dur a terme el 1er Aquatló adreçat principalment als participants dels Jocs Escolars, tot i que estava obert a tothom.

Aquesta competició estava organitzada conjuntament pel Consell Esportiu en la part relativa l'aportació de trofeus i pel nostre Club en la part logística, tota ella en base a la iniciativa del soci Sr. Abel Curto.

La participació va ser practicament de la meitat dels participants a les proves de natació, amb mes volum dels integrants de les categories superiors. En definitva va ser una prova força vistosa i animada, i que esperem tingue mes participació dels nois i noies, en properes edicions.
Un cop acabada aquesta nova activitat es va procedir a l'entrega de trofeus d'ambdues competicions, a la qual van assistir el President del Consell Esportiu del Baix Ebre i Regidor d’esports de la nostra ciutat Sr. Pere Panisello, la Delegada d'Esports de la Generalitat a les Terres de l'Ebre Sra. Cinta Espuny i el gerent de la societat Tortosaesport Sr. Xavier Nadal,  juntament amb el secretari del nostre club Sr. René Rodríguez.
Clicant al següent enllaç podreu veure algunes fotos de les dues activitats :


Salutacions,