diumenge, 4 de març del 2012

III Campionat d'Espanya de natació d'Hivern Joves - Pontevedra del 24 al 26 de febrer

El passat cap de setmana, dels dies 24 al 26 de febrer va tenir lloc a la piscina Rias do Sur de Pontevedra el III Campionat d'Espanya de Natació d'Hivern en categoria absolut jove i junior de primer i segon any. Hi van participar un total de 752 esportistes, 373 nois i 379 noies de 176 clubs d'arreu de l'estat espanyol.

Maria Cotaina va protagonitzar una destacada actuació, aconseguint la medalla de bronze en la prova dels 100m papallona en la categoria de 17 anys, amb un temps d' 1.06.17 que establia una nova millor marca. En els 100m esquena va ocupar el 9è lloc amb 1.08.76, millorant també la seva marca. En els 200 esquena va ser catorzena, amb 2.30.20, i dissetena en els 50 lliures, amb 28.68.

També va competir en la categoria de 17 anys Sònia Martinez, amb un dissetè lloc en els 100 esquena, amb 1.10.52, i dinovè, amb millor marca inclosa, en els 200m esquena, amb 2.31.35, amb espectacular rebaixa del seu registre en 1.23.

Per a Laia Castell va representar una positiva experiència en la categoria de 15 anys, amb el tretzè lloc en els 100m papallona, amb 1.09.87, i trenta-novena en els 200m estils, amb 2.39.57.

En la prova de relleus 4x100 estils, amb participació de Maria Cotaina, Sònia Martínez, Laia Castell i Anna Arnau, vintena posició, amb un temps de 4.42.11, que millora el seu anterior millor registre de 4.44.08.

Felicitats a totes elles, i especialment a Maria per la seva medalla.