diumenge, 19 de febrer del 2012

Competició federats - Tarragona, dissabte 11.02.12

El passat dissabte dia 11, a Tarragona, a les instalacions del Club Natació Tarraco, en sessió de matí i tarda, va tenir lloc la 3a jornada de lliga aleví i també es va disputar el trofeu Tàrraco.

Pel matí es van realitzar proves en que van participar nedadors de totes les categories, mentre que per la tarda ja era a nivell dels més grans.

Es van nedar proves de tots els estils, papallona, braça, esquena i lliures, en diferents distàncies, i  també en relleus.

Destacar la notable rebaixa de temps en els més petits així com en algunes de les proves dels grans. Aquesta jornada va servir per preparar els propers campionats d’Espanya Junior que es celebraran a Pontevedra a finals de mes, i també per preparar els campionats de Catalunya Aleví que es disputaran el mateix cap de setmana a Banyoles i on participaran Josep Maria Cid i Lidia Rochet.

Van prendre part  en categories aleví i benjami Josep Maria Cid, Jordi Castellà, Carmen Lleixà, Alba Reverté, Cinta Conesa, Lidia Rochet i Marina Subirats.

Tanmateix van competir en categories infantil, junior i absolut Sònia Martínez, Gemma Pous, Maria Cotaina, Francesc Sanz, Jordi Rosales, Marc Ponce, Pau Monfort, Laia Castell, Claúdia Sancho, Anna Arnau, Meritxell Martí i Andreu Pellisa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Anim i sort a tots