divendres, 21 de gener del 2011

Anna Aïda Martí, bronze en el míting de Ginebra

Anna Aïda Martí va finalitzar la participació al míting de Ginebra -prestigiós torneig internacional suís- amb la consecució de la medalla de bronze en la prova dels 50m papallona, categoria oberta, en la qual va aconseguir la victòria Iris Rosenberg, nedadora alemanya de l'Erster Nüncher Schwimmclub, amb un millor temps de 27.90 en les eliminatòries, amb medalla de plata per a la britànica Elena Sheridan, del London Swimming.

En la primera fase Anna Aïda va aconseguir el segon millor registre, amb 28.60, però en les semifinals no va poder superar les dues primers classificades. També va competir en la prova dels 100m papallona, amb un meritori quart lloc, amb 1.03.91, per darrera d'Iris Rosenberg (1.02.00) qye repetia la victòria dels 50m. En segon lloc va classificar-se la italiana Giulia Merlotti, del Noutatori Milanesi, 1.03.48, i tercera la germana de la campiona, Jasmin Rosenberg, amb 1.03.80.

La quaranta-quatrena edició d'aquest torneig va disputar-se el cap de setmana passat, amb la participació de destacats nedadors d'arreu del continent.