dijous, 2 de desembre del 2010

Competicions federats - Tarragona/Reus dissabte 27 de novembre

El passat dissabte, en una jornada maratoniana, van tenir lloc pel matí a les instal.lacions del C.N. Tàrraco les proves corresponents a la 2a jornada de lliga en categoría aleví i les del trofeu Tàrraco on participaven nedadors de les categories infantil, júnior i absolut.

Van prendre part, representant al C.N. Tortosa, Josep Mª Cid en la lliga d’alevins i Marc Ponce, Aleix i Andreu Pellisa, Jordi Bonet, Pau Monfort, Albert Andreu, Gemma Pous, Maria Cotaina, Sonia Martinez, Claudia Sancho, Anna Arnau, Laia Castell,  Laia Rodríguez i Cinta Sabaté en la disputa del Trofeu.

Es van rebaixar o igualar marques personals en la majoria de proves, demostrant l’actual bon nivell dels tortosins.

Per la tarda, havent dinat a les instal.lacions del Tàrraco, es va traslladar la competició fins a les piscines del C.N. Reus Ploms, on es van disputar les proves corresponents a la 3a jornada de lliga en categoría infantil i les del trofeu Reus en categories infantil, júnior i absolut.

En aquest cas van participar Marc Ponce, Andreu i Aleix Pellisa, Jordi Bonet, Gemma Pous, Sonia Martinez, Claudia Sancho, Anna Arnau, Laia Castell, Laia Rodríguez i Cinta Sabaté.

Es van obtenir resultats en la mateixa linia que els matinals.

A continuació podeu veure els resultats :

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0AotxCfRlsUMGFjNjRmZTAtMTFkZS00Zjg4LWEyZDAtMGE2ZDM2ZTEzZWZk&hl=ca

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0AotxCfRlsUZDQ0ZmI1Y2QtNDA0Zi00NjRiLWEwM2MtYWM3MjMwYjEyNmRm&hl=ca

Salutacions,