dimarts, 26 d’octubre del 2010

Nota informativa per a tots els nedadors del Club

Benvolguts i benvolgudes nedadors i nedadores,

Us recordem que:

- Aquest proper dissabte dia 30 tindrà lloc la foto de grup que cada any realitzem. Serà a les 12,00 h a la piscina exterior. El vestuari serà de pantaló blau i polo oficial del Club.

Al mateix moment i durant el matí, des de l’entrenament dels federats que será a partir de les 10,00 h, farem un reportatge, entrevistes, etc. Amb la finalitat de la difusió posterior als centres escolars per tal de promocionar al màxim el nostre esport de la natació i el nostre Club. Qui vulgui participar pot venir durant aquest horari o bé també ho pot fer desprès de la foto.

És indispensable tenir el full d’imatge signat i entregat al Club.

Us esperem a tots.

- Estem preparant el full amb els nous preus de la roba esportiva, n’obstant qui volgui alguna peça, podría donar-se el cas de que hagi existències. Per tant podeu dipositar un senzill full a la bústia del club a les piscines o bé enviar-nos-ho per e-mail.

- També ja tenim a disposició de tots, tal com heu pogut veure al hall de la piscina, la lotería de nadal. Enguany més que mai, ens interessa vendre-la tota, per qualcosa preguem ens doneu un cop de mà. Hi ha moltes despeses que cobrir i han baixat notablement o inclús anul.lat subvencions que any rera any es rebien. Aquest dissabte en tindrem a la vostra disposició amb talonaris de 25 números i que serán girats al compte bancari en data 1 de desembre. Si voleu butlletes soles podeu adquirir-les a qualsevol que tingui talonari o als membres de la Junta.

- Comentar que el proper 20-11-2010 tindrà lloc la primera jornada escolar, per tant cal anar preparant-se.

- I per últim, recordar-vos que estem preparant el que será el primer trofeu Nadal per a nedadors del Club, previst per al 18 de desembre.

La Junta Directiva del Club Natació Tortosa