dilluns, 18 de gener del 2010

EQUIP DE RELLEUS DEL CN TORTOSA ALS CAMPIONATS D’ESPANYA

La jornada del passat dissabte a les instal.lacions del CN Tàrraco va confirmar la bona situació del nostre club a nivell esportiu.

Gràcies a la marca obtinguda per Cinta Altadill en 100 m braça (1’21”56), per primer cop en tota la seva història el CN Tortosa participarà en una proba de relleus 4x100 estils a uns campionats d’Espanya.

El proper mes de març a Pontevedrà tindrà lloc l’Estatal de Natació d’Hivern (categories joves). L’equip que ens representarà, únic de tota la demarcación de Tarragona, estarà format per Anna Aïda Martí, Cinta Altadill, Maria Cotaina i Sònia Martinez.

També cal destacar, nogensmenys, l'actuació de la resta de nedadors, Gemma Pous, Maria Cotaina, Sonia Martinez, Marc Ponce, Cinta Sabaté, Anna Castells, Laia Castell, Laia Rodríguez, Aleix i Andreu Pellisa, Pau Monfort i Albert Andreu,els quals van aconseguir rebaixar les seves marques en pràcticament la majoria de probes en que van participar, i que van ser les següents :

50m lliures masculí i femení, 50m esquena masculí i femení, 100m lliures masculí i femení, 100m esquena masculí i femení, 100m braça masculí i femení, 100m papallona masculí i femení, 100m estils masculí, 200m lliures masculí i femení, 200m esquena masculí i femení, 200m braça femení, 200m papallona femení, 200m estils masculí i femení, i 400m lliures masculí.


En resum una jornada llarga i esgotadora però prou fructífera que va permetre fins i tot estones d'esbarjo després del dinar que va tenir lloc a les mateixes instal.lacións del Tàrraco.


Enhorabona a totes i a tots !