divendres, 3 de juliol del 2009

SIS NADADORS DEL CN TORTOSA ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA

El Club Natació Tortosa té una representació de sis nadadors als campionats de Catalunya absoluts d’estiu, que des d’ahir es disputa a la piscina del CN Sabadell a Can Llong. En la primera jornada només van fer-se proves de fons, i avui comença la participació tortosina. Anna Aïda Martí, que dilluns marxarà a Praga als campionats d’Europa júnior, hi participarà en els 100 m lliures i 200 m papallona; Gemma Pous, en els 50 i 100 lliures i 200 m papallona; Cinta Altadill, en els 100 i 200 lliures, 200 estils i 50 braça; Marc Ponce, en els 50 esquena, braça i lliures, i 100 braça; Victor Albesa, en els 50 i 100 lliures, i 50 papallona i Sergi Bertomeu.

Les jornades, amb presència tortosina de divendres a diumenge, comencen a les deu del matí i a la tarda, a les quatre. El principal objectiu d’alguns d’aquests nadadors, com Gemma Pous o Marc Ponce, és aconseguir la marca mínima per poder participar en els campionats d’Espanya.

El cap de setmana passat van disputar-se els campionats de Catalunya benjamins, amb la participació de Josep Mª Cid, del C.N. Tortosa, que va protagonitzar una destacada actuació i millorava la majoria de les seues marques en les proves on va intervindre.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

weno pos sort als dels campionats de catalunya! i felicitats a josep maria!

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS A JOSEP MARIA I MOLTÍSSSSSSIMA SORT A TOTS. ESPEREM QUE ENTREU ALS CAMPIONATS D'eSPANYA JA QUE NOSTALTRES, NO VAM PODER. MOLTISSSIMA SORT