dimarts, 18 de novembre del 2008

1 or i 2 bronzes de la nedadora Anna Aïda Martí en el Meeting Internacional de Tavira (Portugal)

Aquest ha estat el balanç de la nedadora del Club Natació Tortosa en el IV Meeting Internacional Ciutat de Tavira, on hi van prendre part amb la selecció espanyola júnior, del divendres 14 de Novembre al diumenge 16, diferents seleccions europees (Italia, Portugal, Suïssa...)
Va debutar en els 50m lliures amb una bona marca de 27.96 (millor marca personal), quedant 13a. En 100m papallona va aconseguir classificar-se per a la final amb un temps de 1.03.16 (també millor marca personal), on va quedar 3a classificada aconseguint així la seva primera medalla internacional, i fent història, ja que és la primera nedadora de les Terres de l'Ebre que aconsegueix una medalla en una competició internacional amb la selecció espanyola.

També va prendre part en els 100m lliures, on va aconseguir una bona marca de 1.00.53 (millor marca personal) quedant 14a, i en el relleu de 4x50 estils, fent la posta de papallona, on van ser 4es a poques centèssimes de la medalla. Però on realment va destacar va ser en els 50m papallona. Ja a les eliminatòries va aconseguir el millor temps de totes les participants, i a la final va cumplir en les expectatives guanyant la prova i penjant-se la medalla d'or amb un temps de 28.62, i molt a prop del rècord d'Espanya de 15 anys que ella mateixa havia batut la setmana anterior (28.52).
Per rubricar la seva actuació, es va penjar una altra medalla de bronze en el relleu de 4x50 lliures on la selecció espanyola va aconseguir la 3a posició, a més va fer el millor temps de les 4 rellevistes espanyoles (26.99) i va contribuïr de forma decisiva en la medalla aconseguida.
Crònica de Xavi Matheu, director tècnic del CN Tortosa.