dimecres, 12 de març del 2014

EL C N TORTOSA SEGUEIX FENT HISTORIA A OLOT, ASSOLINT EL SISÈ LLOC DE LA CLASSIFICACIÓ DE LA COPA CATALANA DE CLUBS ABSOLUTA, SEGONA DIVISIÓ.

El passat dissabte 8 Març 2014 els nedadors i nedadores del C.N. Tortosa , van assolir un cop més mantenir-se en la segona divisió catalana , essent aixi el setze millor club de Catalunya i únic club de Tarragona que figura a la divisió de plata de la natació catalana.

El nostre petit club continua deixant la seva empremta en la natació catalana , tot i no disposar d'una bona piscina ni de horaris dignes per poder entrenar, els nostres nois i noies  amb uns bons resultats, van demostrar un cop més la seua categoria a les piscines del municipi d' Olot, on es van celebrar les proves de la Copa Catalan de Clubs Absoluta, segona divisió, per veure quins dos equips pujaven a primera i quins dos baixaven a segona.

Els clubs que van participar : CN BARCELONA, C N CORNELLA, L' HOSPITALET, C N CALELLA, C N LLEIDA, C N OLOT, C N BANYOLES, C N TARRACO, C N REUS PLOMS, .i C N TORTOSA.

Al final de la jornada el C N Tortosa va quedar sisè, darrera dels clubs de Cornella, L'Hospitalet ( que varen pujar a primera), Barcelona, Calella i Banyoles, i superant als clubs de l' Olot (amb el que varem empatara punts), Lleida, Tarraco i Reus Ploms ( aquests dos últim varen baixar a tercera divisió) . D’aquesta forma el C N Tortosa es l’únic club que representarà a Tarragona a la divisió de plata catalana.

El format de la competició es disputar les proves de 100 i 200 mts lliures, esquena, papallona, i braça, 800mts lliures i 200 i 400 mts estils , així com les proves de 4x50 estils i 4x50 lliures. Cada club participa en masculí i femení amb dos nedadors per prova, excepte les proves de 800 lliures i 400 estils que sols participa un nedador, i un equip de relleus, això vol dir que els nostres nedadors havien-t de realitzar un total de 40 proves , ( 20 de masculí i 20 de femení) a part dels relleus , tota una jornada maratoniana de mati i tarda.
Juntament amb el seu entrenador Xavi Mateu, el nostre club va estar format per vuit nedadors: JORDI VARAS, JORDI ROSALES, VICTOR ALBESA, SERGI BERTOMEU, ANDREU PELLISA, DANI BALART, PAU MONTFORT i MARC PONCE ( “el capi”), i de sis nedadores: CLAUDIA SANCHO, SONIA MARTINEZ, ANNA GOMBAU, GEMMA POUS, LAIA CASTELL i MARIA COTAINA.
Des de la Junta del Club us donem les gràcies pel vostre esforç.
Al mes petits us animem a seguir el seu exemple