dilluns, 20 de maig del 2013

Estada al Port - 11 i 12.05.13

Encara que amb una mica de fred, el temps es va portar prou be i va permetre gaudir als participants d'un parell de dies d'exercici i gresca en mig del fantàstic entorn dels ports.


El dissabte pel matí després d'arribar a la casa de colonies, deixar les motxilles, sacs de dormir, provisions i resta d'estris, foto de grup i inici de la primera excursió cap a Cova Avellanes.

 

 
 
 


 Un cop es va arribar a la zona de lleure es va procedir a reposar forces amb l'entrepà que cadascú ja portava preparat i posteriorment a tornar a gastar-les amb els jocs que es van fer.





Després tornada cap al "campament base" per berenar i iniciar la sessió d'activitats preparades pels voluntariosos membres de la Junta (Yolanda, Mònica i Oscar) i acompanyants, que els va permetre passar-s'ho molt be una bona estona.









En acabat cap a sopar i després sessió disco fins que les forces ho van permetre, moment en el qual tothom ja va marxar a dormir ... o no ?



 
 
El diumenge, després d'esmorzar, nova excursió, aquest cop mes "light" que en anteriors edicions fins a la font del Mascar i pujada a les cascades costa amunt ... ufff ... ufff ... que no arribaven ... pero que va valer la pena ...
 

 
 
Després la tornada, en busca del dinar per a recuperar forces.
Per la tarde, després d’un dinar de germanor al que es van apuntar un bon nombre de pares, per fer-lo baixar, i per si no estavem prou cansats una estoneta mes de pilota, i després de berenar fi de festa, recollir "pataquets" i cap a caseta.




En resum, una experiència a repetir ... o no?     : )

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hi tant que s'ha de repetir!!! Així és com es fa club i unitat entre els mes petits.

Yolanda