dilluns, 25 de març del 2013

6ª Jornada Tarraswin categories absoluta, junior i infantil - Reus, 23.13.13



El passat dissabte és va dur a terme a les piscines del CN Reus Ploms la competició, ajornada de la setmana anterior que havia d'haver tingut lloc a la piscina cel CN Tàrraco, corresponent a la 6na. Jornada de Tarraswim en categoria absolut, junior i infantil.
 
Val a dir que diferents nedadors de categoria alevina també van assistir a la jornada per tal de rebaixar les seves marques personals. El nivell de tots els nostres esportistes és d'allò mes satisfactori ja que en la majoria de les seves proves aconsegueixen els primers llocs de la classificació. La jornada fou intensa i amb gran varietat de proves.

Els components de l'equip van ser Iria Martínez, Claudia Faneca, Arian Curto, Paula Pagà, Cinta Conesa, Marina Subirats,  Eric Castell, Didac Silva i Jordi  Castellà com a alevins; i com a infantils i altres categories superiors Alba Reverter, Carmen Lleixà, Mireia Cid, Sonia Martinez, Meritxell Martí, Claudia Sancho, Cinta Altadill, Anna Arnau i Laia Castell en fèmines, i per altra part Josep Maria Cid, Dani Balart, Jordi Rosales, Francesc Sanz,  Pau Monfort i Marc Ponce.

No van poder assistir a la jornada per estar malalts Lídia Rochet, Andreu Pellisa i Oscar Túnez, així com Maria Cotaina per estar participant als campionats d'Espanya a Pontevedra.