dilluns, 29 d’octubre del 2012

1a Jornada de lliga aleví, Vilaseca 20.10.12


El passat dissabte 20 d'octubre va tenir lloc, a les instalacions del CN Vila-Seca, la primera jornada de lliga categoria aleví.
 
Els representants del CN Tortosa que van prendre part van ser: Arian Curto Machí, Cinta Conesa Cartes, Marina Subirats Cardona, Lídia Rochet Piñol, Eric Castell Caubet i Didac Silva Alcoba ja com a nedadors en experiència. I les nedadores que es van estrenar com a federades van ser Iria Martínez Galiana i Claudia Faneca Puig. Jordi Castellà Fàbregues va ser baixa a última hora per posar-se malalt i la nedadora Paula Pagà Matamoros també convocada no es va presentar.
 
Les proves a nedar van ser 50 lliures en categoria masculina, i també 50 lliures amb les fèmines de primer any i 100 esquena per un costat, i en les de segon any 100 braça i 200 esquena. Cal dir que es van aconseguir uns molt bons resultats rebaixant tots ells les seves marques personals i els primers llocs de la classificació així com al relleu femení 4x100 lliures que també es va aconseguir una gran primera posició.
 
Com a novetat d'aquesta jornada fer esment que es va realitzar una sessió en format de prova no competitiva anomenada “Baixa Regulació Prebenjamí-Benjamí” on van prendre part els següents nedadors: Elsa Reverté Gassó, Gisela Conesa Cartes, Alba Silva Alcoba i Pau Roselló Prats. L'objectiu d'aquesta era que els nens aprenguessin a formar equips juntament amb nens d'altres clubs potenciant una part de l'esport mes lúdica i d'interrelació personal. De fet no es mesurava el crono sinó la puntuació aconseguida per tots els representants de cada equip.
 
Entrenadors i Junta us felicitem a tots plegats pels resultats aconseguits i us animem a continuar amb aquesta trajectòria.