dilluns, 14 de febrer del 2011

Campionat de Catalunya d'hivern - Categoria Infantil - Barcelona de l' 11 al 13.02.11



De l'11 al 13 de febrer s'ha disputat a la Piscina nova de L'Escullera del CN Barcelona el Campionat de Catalunya d'Hivern Infantil corresponent a les proves individuals, on han partcicipat més de 500 nois i noies de diferents clubs de natació catalans.

Excelents resultats, un cop més, dels representants de la nostra entitat, que eren en aquesta ocasió els germans Aleix i Andreu Pellisa, Laia Castell i Pau Monfort.
Aleix Pellisa va aconseguir rebaixar la seva millor marca personal en totes les proves que va nedar, aconseguint diploma en 200m esquena (6è) amb 2.21.04 i 400m estils (7è) amb 5.11.26. En 100m esquena també va aconseguir un bon registre de 1.07.28.

Laia Castell va fer 5ª en 100m papallona amb una gran marca de 1.08.88, que a més suposa la marca mínima per participar en els Campionats d’Espanya infantils. En 100m esquena també va aconseguir la mínima d’Espanya amb 1.10.78. En les altres 2 proves que va nedar (200m estils i 100m estils) també va rendir a gran nivell i va rebaixar molt les seves millors marques personals.

Pau Monfort també va millorar marques en les 4 proves en les que va competir, destacant el diploma aconseguit en 100m lliures (8è) amb un bon temps de 1.00.55. i el 12è lloc en 200m lliures amb 2.13.95.

Andreu Pellisa va aconseguir 3 diplomes i una mínima d’Espanya: en 200m estils va quedar 7è amb 2.29.09. En 100m esquena 6è amb 1.08.92. I en 100m braça també 6è amb 1.15.00, i va aconseguir la mínima d’Espanya.

En resum uns bons resultats, que van permetre que tots tornessin a casa amb un diploma com a mínim.
 

2 comentaris:

analei63 ha dit...

Aquesta es la carta que he enviat a Radio Tortosa.-

Hola soc oient de ràdio Tortosa i us voldria felicitar ja que esteu fent una ràdio molt amena i variada. En especial m’agraden els programes: La punta del diamant, el programa D. O. de l’Ebre, els butlletins informatius i també el programa de En clau esportiva. En aquest últim us voldria fer un suggeriment - queixa, ja que aquest matí dia 14 en el repàs del poliesportiu, no s’ha fet cap comentari dels campionats de natació infantil celebrat aquest cap de setmana 11-12-13 al C.N. Barcelona, així com de la competició classificatòria de relleus per als campionats d’Espanya dels júniors realitzada al C.N. Sabadell.
Bé, no sé si al programa del divendres 11 de febrer es va fer cap comentari sobre aquest esdeveniment esportiu, ja que vaig marxar a Barcelona a seguir la competició. Allà esportistes tortosins havien de competir per deixar el màxim possible d’alt els marcadors amb el nom de Tortosa davant unes mil persones aproximadament entre esportistes i familiars que es concentraven en aquests dies a les magnifiques instal•lacions del C. N. Barcelona. Avui dia 14 encara no es pot escoltar a la vostra web el Podcasts del programa si es va fer referència a aquest esdeveniment el divendres passat.
Em sap molt de greu, com a pare d’alguns d’aquests esportistes, que no es faci cap referència sobre aquesta competició i d’altres, encara que sigui molt breu en els vostres programes. La natació és un esport molt sacrificat i sobretot a la nostra ciutat. Nois d’edats compreses entre 14 i 16 anys entrenen un promig de 8 a 10 hores setmanals en unes instal•lacions que tots sabem com són actualment, i amb uns horaris extrems ja que els entrenaments acaben vora les 23:00h cada nit.
Jo escolto el programa i de futbol se’n parla totes les setmanes: en les notícies com a titulars (guanyin o perdin). Després es fan programes monogràfics tot i que cap dels equips de futbol juguen ni a primera, ni segona A o B.
S’hauria de tenir més sensibilitat per interessar-se en els esports més minoritaris que competeixen a nivell de tota Catalunya o en ocasions a nivell d’Espanya.
No caldria que cada competició provincial que es fa de natació es comentés, tot i que ja estaria bé, però sí que seria important informar de les competicions més rellevants.
Per això us recomano que algú dels vostres col•laboradors o equip de redacció consulti la Web de la Federació Catalana de Natació o el Blog del Club Natació Tortosa on trobaria el calendari de competicions de la temporada.
Bé crec que una emissora pública que regeix com a tal, ha de mirar per tots els esports incloent els minoritaris.
Per acabar com que crec que la crítica és constructiva, us facilito informació en arxius adjunts sobre: el calendari de la temporada 2010-2011 i la crònica que ha preparat el nostre tècnic d’aquest passat Campionat de Catalunya d’ Hivern de Natació Infantil.

Postdata Us informo que aquest cap de setmana del 18 a 20 de febrer hi ha el Campionat de Catalunya Aleví a Olot on participa el nedador Oscar Cid.


Signat: Andreu PELLISA FABREGAT


Això no surt a la carta: Per últim felicito a tots els nedadors del club natació Tortosa de totes les categories ja que estan demostrant que amb sacrifici es millora, als entrenadors del club que acompanyen als nedadors durant tots els entrenaments, durant la competició i desplaçaments, sacrificant hores personals i dies festius, i a la Junta perquè fa possible que el club continuï endavant

yolanda ha dit...

Cuanta raó tens Andreu!!! Un esport tant sacrificat i alhora tant poc valorat.
Envio una forta felicitació a tots els nedadors pels seus resultats i els animo a continuar endavant.


Yolanda Cardona Ibañez