dimecres, 19 de gener de 2011

Competició federats - Reus i Cambrils, dissabte 15 de gener

El passat dissabte, es van disputar a les instal.lacions del C.N. Reus Ploms les proves corresponents a la 4a jornada de lliga infantil i les del trofeu Tarreus on participaven nedadors de les categories infantil, júnior i absolut.

Van prendre part en aquesta jornada, representant al C.N. Tortosa, Gemma Pous, Maria Cotaina, Sonia Martinez, Claudia Sancho, Anna Arnau, Tania Crespo, Laia Castell, Laia Rodríguez, Cinta Sabaté, Aleix i Andreu Pellisa, Jordi Bonet, Pau Monfort, Eric Beltri, i Dani García.

Una tarde amb bons resultats en que practicament tots els nostres nedadors van rebaixar o igualar marques personals en la majoria de proves, tot i la mala sort d'un parell de desqualificacions per sortides abans d'hora, i en la que cal destacar l'obtenció de les mínimes per participar als campionats d'Espanya en els cassos de Maria Cotaina i Sonia Martinez en categoria junior, i de Laia Castell i Aleix Pellisa en categoria infantil.

A continuació podeu consultar els resultats de totes les proves :

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0AotxCfRlsUZDFhNzE5MTItNjY3ZC00YzFhLTg3OGEtYWJjZDJmMzAzZTlh&hl=ca

Al mateix temps que es disputaven les esmentades anteriorment, van tenir lloc a la piscina municipal de Cambrils les proves corresponents a la 2a jornada de fons i estils en categoria aleví en que va prendre part Josep Mª Cid representant a la nostra entitat, assolint uns magnifics resultats rebaixant les seves marques considerablement en les dues proves en que va participar, 400 lliures i 200 estils, tal i com es pot consultar seguidament :

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0AotxCfRlsUMzY4NmExMWYtYTk0NS00YTUxLTlkNDItMTY3NWU3MzJhZDdk&hl=ca


Felicitats a tots,