diumenge, 1 d’agost del 2010

Campionats d'Espanya d'estiu - Categories Absolut i Junior - Barcelona del 20 al 25.07.10

El passat cap de setmana van tenir lloc a les piscines Bernat Picornell de Barcelona els Campionats d’Espanya júnior d’estiu, am la participació de 2 nedadores del nostre club.

Sonia Martínez, que participava en els seus primers Campionats d’Espanya a nivell individual va obtenir com a resultat més destacat una final B en els 50m esquena, amb una marca de 33’43, assegurant-se la marca mínima per a la propera temporada.
També va participar en les proves de 100m i 200m esquena, encara que no va poder millorar les seves marques.

Maria Cotaina, per la seva part, va aconseguir classificar-se per a 3 finals. En 50m papallona va quedar 5a de la seva edat i va aconseguir rebaixar la seva millor marca personal amb 30.14, marca que li permetrà participar en els Campionats d’Espanya Absoluts per primera vegada. En 50m esquena també va entrar a la final A i va quedar 6a de la seva edat amb una bona marca de 32.88, també millor marca personal.

En 100m papallona va classificar-se per a la final B i a la final va aconseguir millorar 3 posicions per deixar una bona marca de 1.08.92.

Anna Aïda Martí, sots-campiona d’Espanya absoluta

En el cas de les competicions a nivell absolut, la nostra nedadora "estrella", Anna Aïda Martí es va proclamar sots-campiona d’Espanya en la prova de 50m papallona, amb un temps de 27.99, per darrera de la nedadora del Canoe Ángela San Juan.

En la prova de 100m papallona, en que també va prendre part, va aconseguir la sisena posició amb un temps de 1:02.22.

Properament participarà en els Jocs Olímpics júniors a Singapur amb la selecció espanyola, on competirà en les proves de 50m i 100m papallona.

Salutacions,