diumenge, 25 de juliol del 2010

Èxit de la IX Baixada del Renaixement !

Nou record de participació en la Baixada del Renaixement, enguany en la seva 9ª edició.

El passat divendres 16, 5 dies abans de la data prevista, ens varem veure obligats a tancar les inscripcions degut a l'allau de sol.licituds de participació a la prova, que van sobrepassar amb escreix les nostres previsions i el límit que ens haviem fixat. El resultat, 231 nedadors inscrits dels quals van prendre la sortida 217, produïnt-se dues baixes durant el recorregut.

A mes a mes de nedadors catalans hi va haver participació de nedadors de les comunitats d'Andalusia, Madrid, Múrcia, València, Aragó, Euskadi i d'Andorra.





Ja podeu consultar la classificació general a l'apartat de la Baixada (marge esquerre).

Si bé estem molt satisfets del resultat de l'organització d'enguany, ja ens hem posat a treballar per a que la propera edició, 10ª, tot surti encara millor.

Animem a tots aquells que no han pogut participar enguany per estar les inscripcions tancades que ho tornin a provar l'any vinent, però amb mes antelació.

Fins llavors ... salutacions a tots.


3 comentaris:

Sergio B92 ha dit...

Bona organització. Segón any que nedo... Fins l'any vinent !!!

Trim ha dit...

Molt be tot, tal vegada i com anècdota els prèmis acumulatius deixen sense opció alguns nadadors a obtindre trofeu (no ho dic per mi, 124 general), seguiu així, aneu a més...aneu pensant en aumentar més la participació, volem vore 300 nedadors pel riu ¡¡¡

Salutacions des de València.

Anònim ha dit...

Enhorabona per l'organització.
Visca el meló i visca el meló d'Alger!
Pablo.