dimarts, 28 d’abril del 2009

Resultats Final Territorial Jocs Esportius Escolars Terres de l'Ebre

Aquest diumenge, sota un excesivament estricte arbitratge al nostre parer (12 nedadors desqualificats), per a tractar-se d'uns jocs de caire escolar, va tenir lloc a Amposta la final territorial de les Terres de l'Ebre dels Jocs Esportius Escolars de natació.

En un esport prou dur com és el nostre, amb poc per no dir gens de recolzament per part de les entitats oficials, i on l'esforç dels nois i noies no es suficientment recompensat, trobem que donat que es tractava d'una final territorial de les nostres terres, no hagués costat gaire premiar a tots els participants amb una medalla com a recordatori de l'acte i als tres primers classificats de cada serie amb una copa (si a la final comarcal del Baix Ebre s'ha fet, perquè no s'ha pogut fer en la final territorial i mes tenint en compte que per primer cop s'ha celebrat exclusivament per als nedadors de les Terres de l'Ebre?).



Els resultats finals per al nostre club han estat de 29 medalles (9 de les quals obtingudes pels nedadors mes joves, els prebenjamins) i una copa en relleus.

Quedem a l'espera de coneixer la seu de la final nacional de Catalunya, que encara està per determinar, i que se celebrarà el proper 23 de maig.










La foto de grup per finalitzar la jornada.









Podeu consultar tots els resultats clicant al següent enllaç.

http://www.scribd.com/full/14743699?access_key=key-1xnnp4pjni5b9zvqasmq

1 comentari:

Anònim ha dit...

trovo que tens raó ahurien daver tingut medalla tots els participants i els tres primes classificats copa
com a lo de la final dels jocs esportius escolars del nostree club
pero no i podem fer res vaig tindre
2 medalles io pero ia gent que no va tindre res es una mica injust!