diumenge, 14 de desembre del 2008

Noticies esportives data 14 de desembre

Aquest mati han continuat les competicions oficials a la ciutat de Cambrils per part dels postres nedadors en les proves de velocitat en 50 m lliures, 50 m esquena i 100 m estils. Globalment s’han aconseguit millorar marques personals.

Aquesta tarda s’han inaugurat oficialment a Tortosa,les noves instal·lacions esportives d'atletisme i futbol amb presència de l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, el regidor d'Esports, Pere Panisello, el president del Club Atletisme Terres de l'Ebre, Xavier Guarner, el representant del CD Tortosa, Jordi Ferré, així com Jesús Auré el nou coordinador de Desplegament Territorial i relacions institucionals de la Secretaria General de l’Esport i altres autoritats i representants de la federació d’aquests esports.
L'alcalde ha dit que aquesta actuació és l’inici d'una important transformació de les instal·lacions esportives municipals. També el Sr. Jesús Auré ha dit que s’ajudarà des del seu càrrec el desenvolupament d’aquestes millores.



Des d’aquí sols queda felicitar efusivament al Club Atletisme Terres de l'Ebre i del CD Tortosa, per les seves millores. Esperem i desitgem que això els ajudi en la millora dels seus objectius esportius.

També ha estat notícia en dia d’avui el nou rècord en Natació mundial de la nedadora catalana Mireia Belmonte, per més informació :
http://www.europeanchampionships.org/Rijeka2008/